Zonnecollectief Overbetuwe stelt teleur

Na de goed bezochte en informatieve bijeenkomst op 4 juli hebben 17 belangstellenden zich aangemeld bij Stichting Zonnecollectief Overbetuwe in de verwachting een gunstige aanbieding voor het aanschaffen van zonnepanelen tegemoet te kunnen zien. Helaas heeft geen van de belangstellenden een aanbieding ontvangen en heeft het Zonnecollectief ook verder geen contact meer opgenomen.

Wijkplatform Elst-Zuid is bijzonder teleurgesteld in de wijze waarop Stichting Zonnecollectief Overbetuwe met de belangen van wijkbewoners is omgegaan. Ons wijkplatform heeft de Stichting Zonnecollectief Overbetuwe hierop aangesproken hetgeen niet tot een gewenst effect heeft geleid. Het Wijkplatform heeft de 17 belangstellenden op de hoogte gebracht van de ontstane situatie. Het lijkt redelijk dat de belangstellenden die 25 euro aan het Zonnecollectief hebben voldaan deze teruggestort krijgen.

Straatverlichting op De Wuurde en Griend vervangen

Binnen niet al te lange tijd wordt de straatverlichting op Griend en De Wuurde vervangen door Led-verlichting. In verband met de busroute door De Wuurde zal de verlichting daar wat feller worden afgesteld dan in Griend. De werkzaamheden zullen naar verwachting medio september 2016 worden uitgevoerd. Reeds eerder is in De Eshof in Elst de straatverlichting vervangen door Led-verlichting.